1980 руб
990руб
samo danas -50% popust
Narediti

Tinedol – djelotvoran
lijek protiv gljiva
nogu, neugodnog
mirisa i svrbeža

 • neutralizira neugodne mirise
 • bori se protiv gljivicama stopala
 • uklanja svraba između nožnih prstiju
 • sprječava mikoz noktiju
 • uklanja ljuštenje
samo danas -50% popust
1980 руб
990руб
Brzo djelovanje, trajni rezultat!

Tinedol – to je jedinstvena patentirana formula koja se bori protiv gljivica stopala, neugodnog mirisa i svrbeža.

Kompleks omekšivača stvara nevidljivu zaštitu, koja spriječava stvaranju pukotina, što ne ostavlja šanse za gljive. Prirodni sastojci Klimbazol i Farnesol su vrlo učinkoviti protiv mikoza stopala i noktiju različitih uzroka. Pčelinji proizvod Propolis ima snažna baktericidna svojstva.

Ulja Manuka prodire duboko u potkožni sloj, liječi problematična područja kože, daje svježinu i uklanja neugodne mirise nakon napornog radnog dana.

Tinedol — to je jedinstveno certificirano sredstvo
 • Ne sadrži GMO

 • Patentirana sinergistička formula

 • Od prirodnih sastojaka

 • Ne sadrži bojila i konzervanse

 • Nema kontraindikacija

Komentari
 • Jadranka, 37 godina

  «Moj muž ima uporni problem - gljivice na prstima. On je vrlo aktivan: uvijek u kadi, bazenu, teretani - zato i donosi stalno. Što smo upravo čak i ne pokušavali, a nema smisla. Kupila sam za mog supruga Tinedol, a problem je riješen. Reći ću vam jednu tajnu - Tinedol, ne samo se bori protiv gljivica, već i uklanja neugodan miris. Razumijem puno žena - kako se osjećaju, kada su noge supruga i cipele stalno mirisaju na nešto. A tu je samo slabiji miris. Tinedol kod kuće kao čarobni štapić - more, vikend ili na jezeru, naravno nakon toga cijela obitelj koristi ga. »

 • Marko, 24 godina

  «Moram trčati cijeli dan u cipelama, navečer noge svrabe, znoj i miris, naravno, tu je. Radim u restoranu, tako da za promjenu cipela ne može biti govora. Koliko bih pretrpjeo tako, ako bi kolega ne preporučio Tinedol - krema protiv gljivice i svrbež. U večernjim satima nakon tuširanja namazani, iako nisam jako vjerovao u snagu. Sljedećeg jutra, od crvenila nema i traga , čak i ni svrbi. To vam je rezultat! Sada Koristim ga svaki dan, pa sam i ostalim iz restorana savjetovao. . Rad je postao zabavniji, klijente su zadovoljni uslugom, a vršak je postao više!»

 • Dragica, 45 godina

  «Radim kao prodavačica. Za cijeli dan tako sam umorna od trčanja da navečer noge puno znoje i osječam se bol između prstiju. U jutarnjim satima, pojavljuju se crvene mrlje, tako da otvorene cipele ne mogu da nosim. Kako se spasiti, stvarno nisam znala dok mi je liječnik ne savjetovao Tinedol. Mislim, ajde da ga probam i kupila sam to. Kada ga koristiš, jednom takva svjež i ugodan miris, kao da koristim skupu kozmetiku. Sada koristim Tinedol stalno, gljiva nema ni na vidiku. Nokti su vrlo lijepe, glatke i koža je čista i mekana. Od crvenih točkica nema ni traga.»

Mišljenje stručnjaka

«Ja sam često tretiram pacijente sa pritužbama gljiva stopala. Koristeći dugogodišnje iskustvo, želim da kažem da je glavna stvar u ovom pitanju jeste redovitost uporabe sredstava i higijena stopala. Tinedol dovoljno dobro se bori protiv mikoza, tako da ima i potpuno prirodni sastav. To je odlično sredstvo! Nanesite ga dva puta dnevno, nakon tuširanja, i da zaboravite ono što je svrbež i crvenilo na nogama. Usput, on također pomaže sa mirisom.
Preporučujem svima, čak i za svrhu prevencije».

Josipović Boris,
doktor-dermatolog najviše
kategorije
Zar to nije štetno?

Tinedol je napravljen od prirodnih sastojaka koji su izvedeni iz biljnog materijala i ne sadrži boje, konzervanse, umjetne mirise i GMO. Mast nema kontraindikacije i nuspojave. Tinedol je certificiran u skladu sa propisima.

Kako ga koristiti

Nanesite 2 puta dnevno na suhu, čistu kožu nakon higijenskih postupaka. Utrljajte dok se potpuno ne upije.

Isporuka

Isporuka u Zagreb i Split se traje 4-7 dana od dana narudžbe.

Za više informacija, molimo kontaktirajte naše operatere.

samo danas -50% popust
1980 руб
990руб